Varför äga och driva företag?

 In Blogg

För mig handlar företagande om meningsfullhet. En känsla av meningsfullhet som jag ska kunna lägga lagom med tid på så att hela livspusslet går ihop. Få lära mig nya saker och skapa sammanhang med andra. Det är inspirerande när jag får bidra till andra människor på ett positivt sätt. Att få nya perspektiv som gör att jag kan utmana mig själv. Att få känna sig värdefull och sträva mot en bättre framtid för alla.

Det har varit en bra och utvecklande resa med EO, samtidigt som det är spännande att ta ett kliv vidare i mitt företagande för att kunna fortsätta att bygga meningsfulla relationer. Att kunna njuta av det i ett nytt sammanhang. Umgås och åka på gemensamma resor. Göra människor större. Se vad jag gjort och vad som kan föras vidare till andra. Meningsfullhet både för mig själv och andra. Göra saker bättre och utmana mig själv inom nya områden. Hoppfullhet och inspiration smittar av sig i rätt omgivning.

Har du funderat på varför du vill äga och driva företag?